I morgen lørdag den 10. april klokken 14:00, får vi besøg af Holstebro Håndbold i den første af to hjemmekampe. Kvalifikationsspillet og sæsonen generelt, er ved at gå ind i den helt afgørende og afsluttende fase, og for vores vedkommende i Randers HK, er der nu der SKAL point på kontoen, hvis vi skal undgå at ryge i playoffkampene mod nummer to fra 1. Division.

Efter to ærgerlige udebanenederlag i kampene mod Skanderborg og Ajax København, er det som sagt kritisk at der kommer point på kontoen i de sidste to kampe, som spilles på hjemmebane.

”Jeg er ret optimistisk og har en god fornemmelse” siger Julie Pontoppidan, som fornyligt er kommet tilbage fra skade og forsætter:

”Man skal have respekt for Holstebro, og det har vi også, men jeg synes vi har et lille overtag. Vi spiller på hjemmebane og har nogle fordele, som vi skal drage nytte af” Svarer Julie på spørgsmålet om hvilken kamp hun forventer lørdag mod Holstebro.

 

De første to skal i glemmebogen

At de kommende to kampe er særdeles afgørende i forhold til at der skal point på kontoen, skræmmer ikke holdet, faktisk så er det bare en ekstra motivation, som spillerne kan bruge på at sætte sig op til kamp.

”Vi skal parkere de første kampe fra kvalspillet og lære af dem. Og så ved vi, at vi spiller for nogle virkeligt vigtige point, så jeg ved vi er klar når vi står på banen” afslutter hun.

 

Kampen mod Holstebro spilles i morgen, lørdag den 10. april klokken 14:00, på hjemmebanen i Arena Randers.

Vi sender kampen på livestream her på hjemmesiden