Årets sidste opgør venter onsdag aften, når Skanderborg Håndbold kommer på besøg i Arena Randers. En halv sæson er nu allerede spillet, og hvor stiller det os så? Ja, vi kan jo argumentere for, at efteråret kan godkendes med en sejr i aften over Skanderborg Håndbold. Vi havde naturligvis gerne overvintret på en slutsspilsplads, men skarpheden har manglet. Spillet har dog konstant udviklet sig i den rigtige retning, og hvis bare pigerne bliver ved med at arbejde hårdt, skal pointene nok komme.

“Jeg synes faktisk, at vi spillemæssigt har udviklet os i en positiv retning, men vi har været for uskarpe – især i vores afslutninger. Desværre er det en tendens, der har forfulgt os lidt i en række kampe – specielt når vi kigger på størrelsen af de muligheder, vi spiller os til. Vi mangler simpelthen at få slutproduktet på, for så er der ingen tvivl om, at der venter endnu flere point fremadrettet,” understreger cheftræner, Ole Bitsch.

 

Sæsonens overraskelse

Forhåbentlig får pigerne indstillet sigtekornet, så vi kan få to point i årets sidste kamp. Let bliver det dog ikke, for Skanderborg har været godt kørende og har, lidt overraskende, allerede hentet syv point. Godt gået af vores tidligere assistenttræner, Jeppe Vestergaard, og hans unge Skanderborg-trup.

“Skanderborg har virkelig formået at gå under radaren i denne sæson ift. den kvalitet, som holdet besidder. De har lavet mange flotte træningsresultater, og senest har de overrasket alt og alle i ligaen med flere flotte sejre i ligaen. Det betyder jo, at de kæmper med om slutspillet på lige fod med en hel række andre hold – blandt andre os selv. Skanderborg har en god blanding af et ungdommeligt gå-på-mod og et par etableret spillere, og det har skabt en god dynamik i deres trup,” lyder det fra Ole Bitsch.

Vil slutte året af med en sejr

Ingen tvivl om, at hele holdet vil yde en 110% indsats i årets sidste kamp for at få en sejr. Med en sejr, vil vi også holde liv i slutsspilsdrømmen.

“Vi vil gøre alt for en sejr, men det kommer ikke af sig selv. Vi skal matche Skanderborg på energi, fight og selvfølgelig masser af kvalitet. Vi ved, at alle kampe i ligaen kræver benhårdt arbejde, da man ingenting får foræret. Fastholder vi den gode spillemæssige udvikling, får scoret på vores muligheder og står sammen som en enhed, venter der os uden tvivl en god oplevelse,” slutter Ole Bitsch.

Kampen spilles i Arena Randers kl. 20.30.
Billetter kamp købes ved indgangen eller her: https://www.ticketcase.dk/site/randers-hk

foto: Hans Carstens