Endelig tilbage:

Efter en lang julepause og en omgang Corona-smitte er vi endelig tilbage i hallen. Efter næsten to måneder kan vi nu få fløjtet en håndboldkamp i gang igen i Arena Randers. Denne gang bliver det desværre uden tilskuere på lægterne, men vi kan til gengæld tilbyde en gratis livestream, som kommer til at forgå på vores hjemmeside, så du ikke går glip af kampen. Kampen vil blive kommenteret af Bo Ørris og Gitte Andersen, og der vil blive lagt links op i løbet af kampdagen, både på vores hjemmeside, Facebook og Instagram.

Gensyn med gamle spillere og trænere:
Onsdagens opgør mod Horsens bliver også et gensyn med flere tidligere Randers HK-spillere og trænere. I spidsen for holdet står vores tidligere cheftræner, Jan Leslie, der blandt andet førte Randers HK til DM-guldet – i øvrigt sammen med Ole Bitsch.

På holdkortet finder vi Anne-Sofie Filtenborg, Stephanie Andersen, Frederikke Gulmark og Chana Masson, der i mange sæsoner vogtede målet for Randers HK. Senest tilføjet er Kristin Thorleifsdottir, der skiftede fra Randers til Horsens for blot en måned siden. Kristin kan således få debut for sin nye klub på sin tidligere hjemmebane. Vi glæder os til gensynet med dem alle.

Vi plejer at være gode mod HHE

Vi skal helt tilbage til den 3. februar i 2007 for at finde det sidste nederlag til HHE. Siden da har vi mødt dem i 12 kampe, hvor det er blevet til 11 sejre og en enkelt uafgjort. Med kun en sejr i de seneste 5 kampe i Bambusa Kvindeligaen, skal vi ud at jagte to meget vigtige point, så vi kan kravle op ved siden af Ajax København på 9. pladsen.

To mulige debutanter

Sarah Neess og Ida Hoberg er begge med i truppen i morgen, og her får de to talentfulde piger muligheden for at få debut for byens bedste hold.

”Jeg glæder mig helt vildt til at prøve at spille på det højeste niveau, som er noget, jeg har drømt om i mange år. Derudover håber jeg, at jeg kan bidrage til spillet, selvom det på et højt niveau,” lyder det fra Sarah Neess om den mulige debut.

Ida og Sarah endnu et bevis på, at vores talentudvikling i klubben lever i bedste velgående. Begge piger er i julepausen blevet rykket op fra U-19 holdet og er klar til at bidrage med alt, hvad de kan.

”Hvis jeg får debut, så håber jeg på at få en positiv oplevelse. Jeg vil i hvert fald prøve at gribe chancen og gøre mit ypperste,” siger venstre back, Ida Hoberg.

Vi skal skyde 2022 godt i gang!

Kampen i morgen skyder vores nye kalenderår i gang, og pigerne har brug for al den støtte, de kan få for at komme godt fra land her i 2022. Vi har en spændende og ung trup med masser af tro på tingene.

”Det bliver spændende at se de unge spillere, der nu skal træde i karakter. Jeg glæder mig til at følge, hvor hurtigt de kan rykke deres udvikling. De bliver kastet for løverne nu, og det starter allerede på onsdag mod et stærkt Horsens-mandskab,” fortæller cheftræner, Ole Bitsch.

Så se med i morgen når vi tager i mod HH Elite på hjemmebane kl 18:30.

fotograf: Hans Carstens