Tilbage på sporet

Med en sejrstørke på tre kampe, har vi nu brug for at komme tilbage på sporet med en sejr. Kampen i morgen må gerne forløbe sig på samme måde som sidste gang Ajax gæstede Arena Randers. Her blev det til en sejr på 32-24, så lad os håbe på en gentagelse.

Kvalspillet starter

Med nederlaget i Skanderborg endte vi på en 12. Plads i grundspillet, hvilket betyder at vi tager et enkelt point med over i kvalifikationsspillet. Vi har taget en snak med vores cheftræner, Ole Bitsch, om det kommende kvalifikationsspil:

”Det handler for os om at få en af de fire første pladser, for så er vi fri for at skulle ud i den sidste kvalkamp om at blive i ligaen. Vores udgangspunkt er, at vi er endt på 12. pladsen, og derfor har vi kun fået ét point med over, dog har vi fået Ajax og Ringkøbing på hjemmebane, så på den vis er kampprogrammet rigtig fint for os. Når det så er sagt, er vi klar over, at vi skal ind og levere en 110 % indsats i alle kampe, hvis vi skal gøre os forhåbninger om point.”

Mærk fællesskabet

Jagten på point har i denne sæson aldrig været vigtigere end den er lige nu! Derfor opfordrer vi til at komme i hallen og mærke fællesskabet, støtte pigerne og hele byen mod overlevelse i den bedste række. Sammen laver vi ”Verdens bedste hjemmebane” på onsdag, så vi kan sende Ajax København tilbage til Sjælland uden point.

 Cheftræneren udtaler

-”Jeg synes virkelig, at vi har noget at være stolte af som randrusianere med så ung og lokal trup, som vi har. Jeg tror virkelig på, at vi har noget, vi kan bygge videre på her, om end at det selvfølgelig er svært lige nu, men man skal også huske på, hvor unge de her piger er. I perioder har vi jo spillet med et halvt u19 hold inde på banen, og det, synes jeg faktisk, fortjener lidt respekt.”

Kampen bliver spillet i morgen og bliver fløjtet i gang kl: 18:30 i Arena Randers. Du kan finde din billet her

Foto: Hans Carstens