Lørdag klokken 13.30 er det igen håndboldtid, når Randers HK skal små 60 km sydpå, for at møde Skanderborg Håndbold i 12. spillerunde af Bambusa Kvindeligaen. Kampen er rigtig vigtig for Randers HK, da 2 point vil betyde, at man rykker længere væk fra bunden af tabellen. Der er derfor lagt op til en spændende håndboldkamp lørdag.

 

Sidste lørdag blev til et stort nederlag til topholdet fra Viborg HK, og nu vil holdet rejse sig igen i den vigtige kamp mod Skanderborg Håndbold, siger fløjspiller Signe Schaar.

”Jeg synes det er en rigtig vigtig kamp. 2 point mod Skanderborg vil lune rigtig godt og sikre, at vi går til landholdspausen med en god fornemmelse.”

 

De “nemme” kontramål bliver vigtige

Det er en anden slags kamp end mod Viborg HK i sidste uge, hvor Signe Schaar øjner muligheden for kontramuligheder.

”Hvis vi får lukket deres angrebsspil ned og står lige så godt i forsvaret, som vi har vist, vi kan – jamen så har vi gode muligheder for at løbe en masse med Skanderborg. Det er vigtigt, vi bliver ved med at søge kontramulighederne, også selvom det ikke altid lykkes. De ”nemme” mål er vigtig at løbe efter i sådan en kamp.”

 

Signe Schaar, der endnu ikke er 100 % kampklar efter sin operation, ser sig stadig have en rolle i lørdagens kamp – selvom det måske ikke bliver på banen.

”Jeg er ikke på 100% endnu, og må derfor kun spille 2 x 10 minutter i lørdagens kamp. Det bliver så fedt at få nogle minutter i benene. Det er aldrig fedt at sidde ude, så jeg glæder mig til at kunne bidrage på banen igen. Selvom jeg kun må spille i 2 x 10 minutter, har jeg stadig en vigtig rolle i at støtte holdet. Hvis jeg f.eks. ser en situation anderledes fra bænken, så kan jeg komme gode råd og hjælp. Generelt bare at vise sin støtte, og vise at man vil holdet 100%, selvom man er ude”, slår Signe Schaar fast.

 

Kampen spille kl 13.30 i Fælleden og kan følges på Amtsavisen.dk eller tophaandbold.dk/livescore

foto: Hans Carstens