I år er det ti år siden, Randers HK vandt DM-guldet med Jan Leslie og Ole Bitsch sammen på trænerbænken. På onsdag står de to trænere overfor hinanden i årets første kamp. Ole Bitsch ser tilbage på tiden og samarbejdet med Jan Leslie.

”Tiden med Jan og alle andre i Randers HK dengang husker jeg som nogle af de mest spændende oplevelser i min trænerkarrierer med titler og Champions League håndbold. Det var enormt lærerigt for mig som ung træner at få så store oplevelser og træne nogle af de allerstørste spillere dengang,” siger han og ser frem mod opgøret mod sin tidligere kollega.

”Det bliver sjovt at møde Jan igen. Han er en dygtig træner, der i mine øjne udmærker sig ved at være skarp til at justere sit hold og sin taktik til i løbet af kampene. Det kunne godt ligne, at han er ved at bygge Horsens op på samme måde, som han gjorde med Randers HK i sin tid. Det bliver spændende at følge projektet i Horsens. Lige nu må vi også konstatere, at det er to forskellige størrelser, der mødes på onsdag. For vores del må vi være ærlige at sige, at efter en turbulent tid handler det om os selv, og hvordan vi får stabiliseret os som hold og kommer videre. Det bliver spændende at se de unge spillere, der nu skal træde i karakter. Jeg glæder mig til at følge, hvor hurtigt de kan rykke deres udvikling. De bliver kastet for løverne nu, og det starter allerede på onsdag mod et stærkt Horsens-mandskab.”

Følg trænerduellen på onsdag kl 18:30. Kampen livestreames fra vores hjemmeside.