Efter en kamp, der bølgede frem og tilbage fra start til slut, er det fedt at kunne sætte et point på kontoen på en svær udebane mod Aarhus United søndag eftermiddag. Alligevel fylder ærgrelsen over, at det ikke blev til to point, for muligheden var der i den grad.

For Randers-pigerne får i sidste angreb sat Camilla Degn op til en chance, som hun stensikkert sætter i kassen til 22-23 med blot 12 sekunder igen. Desværre når hjemmeholdet et sidste angreb, der ender med straffekast bedst som tiden render ud. Desværre var en hånd på bolden fra en ellers storspillende Stephanie Andersen i målet ikke nok til at holde bolde ude af kasse, og det hele ender dermed 23-23 til stor ærgrelse for hele Randers HK truppen, der har tørstet efter en sejr længe. Og de havde fortjent den!

 

Fantastisk fight

Det var ikke til at se, at det var holdets fjerde kamp på blot 11 dage, for pigerne kom med masser af fart i fødderne og power i duellerne. Der var ild i øjnene og hurtigt kunne vi bringe os foran med tre mål. Især bagkæden med Aia Raadshøj, Nicoline Olsen og Julie Pontoppidan satte gang på gang hjemmeholdets forsvarsspillere og i modsatte ende fik vores nye keeper Stephanie Andersen vist, at hun er kommet hjem for at bidrage med højt niveau i målet. Hun sluttede kampen med en redningsprocent på over 41 %.

Det gode spil fortsatte i anden halvleg og med ti minutter igen kunne vi bringe os foran med fire mål. Et par dyreboldtabt gav hjemmeholdet fornyet energi, og det hele endte i et stort drama og med et enkelt point til hver, der kan vise sig at blive vigtig, når regnskabet skal gøres op i sidste ende.

Nu er vi seks point foran bundholdet fra Holstebro, der gæster Arena Randers på onsdag. Skal de gøre sig forhåbninger om at hente os, er de tvunget til en sejr. Der er derfor lagt op til et brag af en kamp – et ægte gyser opgør venter. Så lad os skabe en fantastisk kulisse i Arena Randers og bakke pigerne op i den vigtige kamp.

 

Aarhus United – Randers HK 23-23 (11-13)

Aarhus United: Mathilde Neesgaard 5 (4), Marielle Martinsen 4, Katarina Berens 4, Line Ellertsen 4, June Bøttger 3, The Stankiewicz 3.

Randers HK: Julie Pontoppidan 6 (3), Aia Raadshøj 4, Nicoline Olsen 3, Pernille Brandenborg 3, Camilla Degn 2, Tania Knudsen 2, Signe Schaar 1, Sidsel Mejlvang 1, Ida Callisen 1.

 

foto: Ole Nielsen, Randers Amtsavis